De tijd van je leven

Hoe ervaren senioren hun pensioen?

Maak kennis met Carina, Marcello, Gert en Winnifred en ontdek hoe zij de tijd van hun leven beleven.

Het rijke leven van Winnifred

Winnifred (76) heeft tal van liefhebberijen en laat zich graag inspireren en omringen door anderen. Zij is weliswaar gestopt met werken, maar voelt zich helemaal niet gepensioneerd. In alles wat ze doet, staat plezier voorop. 'Ik vind dat ik heel rijk leef, maar ik bén niet rijk'.

De tijd van je leven: het verhaal van Gert

In onze serie 'De tijd van je leven' vertelt Gert (74) over zijn passie voor mountainbiken. Hij vindt het heerlijk om door het Groene Hart te fietsen. Om lekker bezig te zijn en om zijn conditie op peil te houden. 'Ik moet een helm op van mijn vrouw, anders mag ik niet weg'.

De tijd van je leven: het verhaal van Marcello

Marcello (73) probeert van elke dag iets moois te maken. Hij vindt het belangrijk om andere ouderen te helpen, maar maakt ook tijd voor familie en vrienden en slooft zich graag uit in de keuken. Zijn kleindochter? Die komt op plek 'numero uno'.

De tijd van je leven: het verhaal van Carina

Maak kennis met Carina (76). Zij is dan wel met pensioen, maar dat betekent niet dat zij tijd over heeft. Zij komt zelfs tijd te kort. Met drie bijbanen, tal van liefhebberijen en hobby's zit Carina's agenda bomvol activiteiten.