De sectorbank voor zakelijk bankieren

ABN AMRO

Belastingaangifte 2022 voor ondernemers

Tips voor uw aangifte

Belastingaangifte voor ondernemers

Welkom

Waar kunnen we u snel mee helpen?

Vader staat met dochter achter de toonbank van hun bakkerij

Voor elke uitdaging een oplossing

Bij ABN AMRO denken we graag mee over de uitdagingen van uw bedrijf. Met onze kennis, expertise en producten zorgen we ervoor dat u weer verder kunt. Bijvoorbeeld met onze sectorkennis en economische inzichten. Maar ook hoe u financiële ruimte overhoudt om te blijven ondernemen.

Ook interessant voor u

Zakelijke betaalpakketten nu 3 maanden gratis

Goed nieuws! Als u nu een zakelijk betaalpakket afsluit bij ons, krijgt u de eerste 3 maanden gratis. Profiteer van de actie en haal in één keer alles in huis om uw onderneming financieel op orde te krijgen.

Zakelijke intermediair? Onze adviseurs staan klaar voor u

Bent u zakelijk intermediair, bijvoorbeeld een accountant of financieel adviseur? Dan heeft u bij ons een persoonlijk aanspreekpunt uit uw eigen regio. Daar kunt u terecht met al uw vragen en cases, ook als u zich nog aan het oriënteren bent. Bekijk welke ABN AMRO adviseurs u vrijblijvend kunt benaderen en lees meer over onze producten en diensten.

Uw eigen bedrijf starten

Starten met ondernemen heeft impact, zowel zakelijk als privé. Maar wat is die impact precies? Welke stappen moet u zetten om écht – succesvol – te kunnen beginnen? En welke financiële producten en diensten heeft u nodig? ABN AMRO helpt u op weg.

Ukrainian flag hanging in Kiev

De oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Allereerst door de burgers van Oekraïne en hun familie en vrienden in het buitenland, en daarnaast in de mondiale economie. Lees alle veelgestelde vragen over uw bankzaken, sectorinformatie en economisch nieuws.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.