Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

-

Uw vermogen besteden

Meer doen met uw geld

Ga slim om met uw vermogen

Wilt u niet beleggen, maar wel iets slims met uw geld doen? Dan heeft u verschillende opties, afhankelijk van uw wensen en uw situatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, zoals pensioen aanvullen, extra aflossen op uw hypotheek of investeren in vastgoed. Let erop dat u bij het besteden van uw vermogen een goede buffer overhoudt voor uzelf.

Pensioen opbouwen en aanvullen

Misschien wilt u eerder met pensioen of minder gaan werken. Dan is het verstandig om daar bij de opbouw van uw vermogen rekening mee te houden. Er zijn verschillende manieren om uw pensioen aan te vullen.

Extra aflossen

Soms is extra aflossen op uw hypotheek slim. Zo betaalt u minder vermogensbelasting en u heeft minder lasten per maand. Maar u mag ook minder aftrekken van de belasting. Bekijk alle voor- en nadelen van extra aflossen.

Investeren in vastgoed

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Investeren in vastgoed
Direct Beeldbankieren

Start nu Direct Beeldbankieren

  • Videogesprek met een adviseur.
  • Direct een reactie op uw vragen over uw vermogen.
  • Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Klik hieronder en start direct een gesprek.

Een schenking doen

Wilt u geld schenken aan uw kind? Dit kan jaarlijks belastingvrij tot een bepaald bedrag. Met de Schenkwijzer krijgt u antwoord op al uw vragen over schenken. U ziet welke vrijstellingen er zijn en u kunt makkelijk de schenkbelasting berekenen.

Geven aan goede doelen

U wilt graag aan de wereld geven, maar weet nog niet precies hoe? Er zijn verschillende vormen om te geven of na te laten aan goede doelen. Wij helpen u graag een bewuste keuze te maken.

Financieel inzicht van ABN AMRO

Hoe staat u er financieel voor?

Met het Financieel Inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Als klant van Preferred Banking maakt u gratis gebruik van deze dienst.

Andere mogelijkheden

Uw vermogen beleggen

U wilt rendement halen op uw vermogen. Misschien is beleggen iets voor u? Beginnen met beleggen is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Lees meer over het beleggen van uw vermogen en ontdek welke beleggingsvorm bij u past.

Uw vermogen behouden

U kunt uw vermogen op uw spaarrekening laten staan. Een veilige optie, maar u betaalt wel negatieve rente als het totale saldo op uw betaal- en spaarrekeningen boven een bepaald bedrag komt. Gelukkig zijn er andere manieren om uw vermogen te behouden.