Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Uw vermogen behouden

Uw vermogen behouden

Sparen, beleggen, of toch iets anders?

Uw vermogen behouden: sparen of toch niet?

U kunt uw vermogen op uw spaarrekening laten staan. Een veilige optie, maar u betaalt wel negatieve rente als het totale saldo op uw betaal- en spaarrekeningen boven een bepaald bedrag komt. In combinatie met de lage spaarrente vermindert uw vermogen. Gelukkig zijn er andere manieren om uw vermogen te behouden. Welke alternatieven voor sparen passen bij u?

Groen Spaar Deposito

Draag bij aan een groene toekomst!

Met het Groen Spaar Deposito van ABN AMRO wordt uw spaargeld voor ten minste 70% in groene projecten geïnvesteerd. U draagt zo niet alleen bij aan een beter milieu, maar profiteert ook van mogelijk belastingvoordeel.

Direct Beeldbankieren

Start nu Direct Beeldbankieren

  • Videogesprek met een adviseur.
  • Direct een reactie op uw vragen over uw vermogen.
  • Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Klik hieronder en start direct een gesprek.

Andere mogelijkheden

Uw vermogen beleggen

U wilt rendement halen op uw vermogen. Misschien is beleggen iets voor u? Beginnen met beleggen is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Lees meer over het beleggen van uw vermogen en ontdek welke beleggingsvorm bij u past.

Uw vermogen besteden

Wilt u niet beleggen, maar wel iets slims met uw geld doen? Dan heeft u verschillende opties, afhankelijk van uw wensen. Bekijk informatie over drie mogelijkheden: pensioen aanvullen, extra aflossen op uw hypotheek of een schenking doen.