Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Grip op uw geld in deze tijd

Geldzaken op orde met onze bespaartips of maak een afspraak met een budgetcoach

Inzicht en overzicht in uw geldzaken

Hoge energieprijzen, duurdere boodschappen en straks ook nog hogere zorgpremies. Vraagt u zich af of u straks de eindjes nog aan elkaar kunt knopen?

Misschien kunt u hulp gebruiken om inzicht en overzicht in uw geldzaken te krijgen én te houden. Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze budgetcoaches. Of lees onze bespaartips en gebruik de handige tools om uw inkomsten en uitgaven in beeld te brengen.

Inzicht in uw geldzaken

Inzicht in inkomsten en uitgaven

Heeft u een goed inzicht en overzicht van uw inkomsten en uitgaven? Krijg in 5 stappen inzicht in uw financiële situatie. Bijvoorbeeld met de Geldfit-test. Nu en in de toekomst. En bekijk waarop u kunt besparen.

Hulp van een budgetcoach

Heeft u aan het eind van de maand geld tekort en kunt u soms een rekening niet op tijd betalen? Dat komt tegenwoordig vaker voor dan u denkt. Krijg uw geldzaken weer op orde met onze tips of met de gratis hulp van een budgetcoach.

Betalingsproblemen?

Heeft u betalingsproblemen? Blijf er niet mee rondlopen. U hoeft het niet alleen op te lossen. Neem contact met ons op. Samen met u zoeken we een oplossing om uw betalingen weer op orde te krijgen.

Tips speciaal voor:

Studenten

Je wilt volop van je studententijd genieten, maar al die leuke dingen kosten best veel geld. En dan heb je natuurlijk ook nog je vaste lasten. Gelukkig zijn er manieren om geld te besparen.

Jongeren

Wist je dat 1 op de 5 jongeren betalingsproblemen heeft? En dat 60% een of meer leningen heeft? Dus als je niet altijd uitkomt met je geld, ben je zeker niet de enige. Lees meer of maak een afspraak met een budgetcoach voor jongeren.

Ondernemers en zzp'ers

Ook voor ondernemers zijn het onzekere tijden, bijvoorbeeld door de inflatie, de stikstofcrisis en het personeelstekort. Bekijk de informatie om uw bedrijf te helpen in deze onzekere tijden.

ABN AMRO

Energie Bespaarcheck

Met duurzame investeringen in uw huis bespaart u mogelijk op uw energieverbruik én verhoogt u het wooncomfort in huis. Bijvoorbeeld: het installeren van zonnepanelen of het isoleren van uw huis. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Vul binnen 3 minuten de gratis online Energie Bespaarcheck in.

Wat is Geldfit?

Hoe financieel gezond bent u?

Heeft u goed inzicht in uw geldzaken en een goede balans tussen uw inkomsten en uitgaven? Ontdek wat u zelf kunt doen om uw geldzaken gezond te houden. Doe de Geldfit-test en zie snel hoe goed u er financieel voor staat. Praktische hulpmiddelen helpen u verder en u krijgt tips als dat nodig is.