Laptopverzekering

Uit de verkoop

Uw laptop en tablet zijn binnen- en buitenshuis wereldwijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies met de laptopverzekering. Ook op vakantie. U bent allrisk verzekerd, dus ook voor het plotseling en onvoorzien vallen van uw laptop.
 

Niet meer aangeboden

U kunt de Laptopverzekering niet meer via ons afsluiten. Heeft u deze verzekering en wilt u informatie? Neem dan contact met ons op.

Hieronder vindt u de voorwaarden. Op uw polis staat welke voorwaarden op uw verzekering van toepassing zijn.

Voorwaarden Laptopverzekering

Zo werkt de laptopverzekering

De laptopverzekering is de PC-verzekering van ABN AMRO Schadeverzekering N.V.. Hiermee verzekert u uw computer, laptop en tablet onder andere tegen diefstal en schade. De schade moet plotseling en onvoorzien zijn veroorzaakt. U bent ook verzekerd als u deze schade zelf heeft veroorzaakt. Uw laptop en tablet zijn binnen- en buitenshuis wereldwijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. De laptopverzekering is een onderdeel van de ABN AMRO Kostbaarhedenverzekering.

Het verzekerde bedrag hangt af van de waarde van het voorwerp dat u wilt verzekeren. De waarde wordt bepaald door:

  • de aankoopnota (niet ouder dan 1 jaar op de ingangsdatum van de verzekering) 

Bij schade kunnen wij vragen naar de aankoopnota.

Uw verzekering aanpassen

Wilt u uw verzekering aanpassen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

ABN AMRO Bank N.V. bemiddelt en adviseert voor particuliere klanten in schadeverzekeringsproducten van ABN AMRO Schadeverzekering N.V. Voor deze bemiddeling krijgt zij een vergoeding van ABN AMRO Schadeverzekering. Lees meer over wie wij zijn en waar onze dienstverlening uit bestaat in het  Informatieblad Schadeverzekeringen .

Veelgestelde vragen

Schade door diefstal en/of vermissing van uw laptop of tablet is niet verzekerd als u deze onbeheerd heeft achtergelaten in een onbewoond gebouw, in een voertuig en/of vaartuig. Schade door diefstal door een persoon die van u in de woning mag komen is ook niet verzekerd.

Kijk voor een volledig overzicht in  de voorwaarden

Premie

  • U betaalt € 3,06 per maand (inclusief assurantiebelasting) per verzekerd bedrag van € 1.000 voor uw tablet en laptop met randapparatuur en handheld
  • U betaalt € 2,31 per maand (inclusief assurantiebelasting) per verzekerd bedrag van € 1.000 voor uw desktop met randapparatuur

De minimumpremie is € 2,31 per polis per maand.

Provisie

ABN AMRO Bank N.V. bemiddelt voor particuliere klanten in schadeverzekeringsproducten van ABN AMRO Schadeverzekering N.V. Voor deze bemiddeling krijgen we een vergoeding van 20% van de premie. Lees meer over onze dienstverlening:  Informatieblad Schadeverzekeringen

Poliskosten

U krijgt één polis voor al uw verzekeringen en u betaalt dan ook slechts één keer poliskosten. De poliskosten zijn € 4,39 (inclusief assurantiebelasting). Als u al een andere verzekering heeft bij ABN AMRO, betaalt u voor de laptopverzekering geen extra poliskosten.

Administratiekosten

Is dit de eerste ABN AMRO schadeverzekering die u afsluit? Dan betaalt u € 0,69 (inclusief assurantiebelasting) voor het afschrijven van de premie. Dat kan per maand of per jaar zijn. Heeft u al andere ABN AMRO schadeverzekeringen? Dan betaalt u niet opnieuw administratiekosten.

Assurantiebelasting

Over de premie van de laptopverzekering en de kosten betaalt u assurantiebelasting van 21%. U ziet dit terug in uw premieberekening.

Pakketkorting

U krijgt tot 5% pakketkorting als u 3 of meer verzekeringen bij ABN AMRO heeft.