Regel zelf uw hypotheek

Check of het past bij uw situatie

Weet u veel over hypotheken? Dan kunt u in sommige gevallen een hypotheek afsluiten zonder advies. Niet alleen bij het afsluiten van een nieuwe of volgende hypotheek kan het interessant zijn. Maar ook bijvoorbeeld bij het verhogen of het oversluiten van uw hypotheek, of het wijzigen van uw bestaande hypotheek.

Zo werkt een hypotheek aanvraag zonder advies

icoon
icoon
icoon
icoon

1. Is het iets voor u?

Zelf uw hypotheek regelen klinkt heel simpel. Maar u heeft wel kennis van hypotheken nodig. Check eerst of het past bij uw persoonlijke situatie.

icoon

2. Doe de toets

De kennis- en ervaringstoets test of u genoeg weet van hypotheken. En of u de risico's kent die u kunt lopen. De kennis- en ervaringstoets is verplicht.

icoon

3. Maak een afspraak

De toets succesvol afgerond?  Maak dan een afspraak  voor een hypotheekgesprek. U wordt teruggebeld voor het inplannen van een afspraak.

Een hypotheek zonder zorgen

Een hypotheek zonder zorgen

  • Beste hypotheekverstrekker van 2021
  • Persoonlijk hypotheekadvies
  • Zelf uw hypotheek bekijken en aanpassen
  • Lagere hypotheekrente bij betaalpakket en energielabel A en B

Meer over hypotheek afsluiten zonder advies

Wat is het?

Bij het zelf afsluiten van een hypotheek stelt u zelf uw hypotheek samen en levert zelf de benodigde documenten aan. Zo bespaart u op de kosten en u betaalt alleen afhandelingskosten.

Wanneer is het mogelijk?

Het is mogelijk bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of als u uw huidige hypotheek wilt aanpassen of wijzigen. Het is belangrijk dat u zelf voldoende weet over hypotheken.

Kennis- en ervaringstoets

De verplichte kennis- en ervaringstoets geeft inzicht of u genoeg kennis heeft over hypotheken. Haalt u een voldoende? Dan kunt u als uw situatie hiervoor geschikt is een hypotheek zonder advies afsluiten. 

Hypotheek afsluiten met advies

Liever uw hypotheek afsluiten met adviseur?

Wilt u graag meer hulp van een adviseur voordat u uw hypotheek afsluit? Geen probleem! Dat kan waar en wanneer u wilt. Bij ons op kantoor, maar ook via Beeldbankieren of de telefoon. 

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Beste hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft de Gouden Lotus Award gewonnen voor de beste hypotheekverstrekker van 2021. Ontdek ook de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.