Verhuizen

Verhuizen

Goed voorbereid op huizenjacht

Verhuizen is een leuke en spannende tijd. U verlaat uw vertrouwde woning voor een woning die beter past bij uw situatie. Ontdek hoe u een verhuizing aanpakt of bereken eerst uw maximale hypotheek. Al hypotheekklant en toegang tot Internet Bankieren? Bereken dan uw hypotheek via onze handige verhuisoriëntatie berekentool. Dan krijgt u een berekening gemaakt op uw persoonlijke situatie.

Huis kopen stappenplan

Stappenplan huis kopen

Van het oriënteren op de huizenmarkt tot het afsluiten van uw hypotheek en tekenen bij de notaris. Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een bestaand huis. Met ons handige stappenplan gaat u goed voorbereid op pad.

In 3 stappen verhuizen

icoon
icoon
icoon
icoon

1. Hypotheek berekenen

Via de berekentool weet u in 2 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Al hypotheekklant? Gebruik dan de verhuisoriëntatie berekentool.

icoon

2. Huis zoeken

U heeft uw keuze gemaakt: u gaat een huis kopen. Nu begint uw huizenjacht pas echt. De hoogste tijd om u te verdiepen in het bezichtigen van huizen

icoon

3. Huis gevonden

Nu begint het bieden en onderhandelen. Maar een huis kopen is meer dan alleen een bod doen. Wat zijn uw mogelijkheden bij het bieden en hoe pakt u het aan?

Hypotheek meeverhuizen

Heeft u al een hypotheek bij ABN AMRO?

Als trouwe hypotheekklant van ABN AMRO wilt u zekerheid en gemak tijdens dit belangrijke moment in uw leven. Bovendien heeft u als klant een streepje voor en krijgt u speciale voordelen.

Meer over verhuizen

Overbruggingshypotheek

Wilt u een nieuwe woning kopen, maar is uw huidige woning nog niet verkocht? Als u overwaarde heeft kunt u dat alvast gebruiken voor aankoop van uw nieuwe woning.

Hypotheek meenemen

Heeft u al een hypotheek op uw huidige woning? Dan kan het voordelig zijn om uw vaste hypotheekrente en uw hypotheekvorm mee te nemen naar uw nieuwe hypotheek bij ABN AMRO.

Overwaarde of restschuld

Is uw huidige woning meer waard dan de hypotheekschuld? Dan heeft u overwaarde. Is uw woning gedaald in waarde? En blijft er straks nog hypotheek over? Dan is er sprake van restschuld.

Verhuisplannen?

Laat u inspireren en informeren door onze artikelen over verhuizen.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Beste hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft de Gouden Lotus Award gewonnen voor de beste hypotheekverstrekker van 2021. Ontdek ook de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.