Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

U bent uitgelogd

Is dit interessant voor u?

Zakelijk zonnepanelen realiseren

Offerte ontvangen voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak? Wij helpen klanten graag bij de realisatie én financiering van zonnepanelen. Bespreek uw wensen met een specialist en ontvang een plan op maat inclusief offerte. Volledig vrijblijvend.

95% van de Nederlandse bedrijven is niet optimaal voorbereid op een cyberaanval

Een cyberaanval ligt altijd op de loer. Toch denken veel ondernemers: dat overkomt mijn bedrijf niet. Verklein de risico’s en ontdek of cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker iets voor uw bedrijf is tijdens een vrijblijvend gesprek.

Let op: energielabel C verplicht per 1 januari 2023

Vul uw gegevens in en krijg direct een inschatting van uw energielabel. Hierna kan u meteen een aanvraag voor registratie indienen.

ABN AMRO

De zakelijke Tikkie app is vernieuwd

Het sturen en betalen van zakelijke betaalverzoeken is nog nooit zo handig geweest. De vernieuwde zakelijke app van Tikkie heeft handige en nieuwe functionaliteiten, speciaal voor ondernemers. Met de app betaalt 82% van de klanten binnen 1 dag en u krijgt het geld binnen 5 seconden op uw rekening.

Drie mensen zitten in een vergadering.

Hulp voor ondernemers met betalingsproblemen

Ondernemers ervaren zwaar weer. Een aantal mkb’ers wordt nu al getroffen door hogere energierekeningen. Bekijk de mogelijke oplossingen die wij u kunnen aanbieden. En ga vooral met ons in gesprek.

Ukrainian flag hanging in Kiev

De oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Allereerst door de burgers van Oekraïne en hun familie en vrienden in het buitenland, en daarnaast in de mondiale economie. Lees alle veelgestelde vragen over uw bankzaken, sectorinformatie en economisch nieuws.

Vrouw zit lachend achter een laptop

Insights nieuwsbrief

  • Duiding bij het economisch nieuws
  • Ontwikkelingen, cijfers en thema's
  • Inspirerende ondernemersverhalen
  • Inzicht van onze sectoreconomen en cyberexperts
  • Verslagen van evenementen