Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Evenementen

ABN AMRO organiseert evenementen met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Van ons eigen Economisch Bureau en Sector Expertise en van buiten de bank. Zij laten hun licht schijnen over de belangrijkste thema's van vandaag en van morgen. De afgelopen jaren stonden bijvoorbeeld cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie, big data en duurzaam design centraal.

Impact Nation Demo Day

Impact Nation Demo Day

Impact Nation helpt organisaties te versnellen op duurzaamheid. Tijdens de Demo Day delen verschillende ondernemers en duurzame scale ups, innovaties en inzichten van hun proces om duurzamer te worden. Laat u inspireren en vergroot uw netwerk door deel te nemen aan dit evenement.

ABN AMRO

Webinars

Onze experts verzorgen regelmatig webinars over thema's als biodiversiteit, cybersecurity, duurzaamheid en social impact. Volg online de webinars en blijft op de hoogte van actuele onderwerpen en ontwikkelingen uit verschillende sectoren.

The Self-Made Summit

The Self Made Summit

Het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap is volgens ABN AMRO van groot belang. Voor de vierde keer op rij slaat de bank de handen ineen met The Self-Made Summit, het business event voor vrouwen.

Fempower Your Growth

Fempower Your Growth

Hoe vaak neemt u als ondernemer nu écht de tijd stil te staan en kritisch te kijken naar uw eigen businesscase? Fempower Your Growth biedt jaarlijks een uniek tweedaags programma aan voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens het event wordt gewerkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en de groei van uw bedrijf.

Provada intro

PROVADA 2023

Ook dit jaar nam ABN AMRO deel aan PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Op 13, 14 en 15 juni deelden interessante sprekers bij de stand van de bank, manieren om mensen en organisaties te activeren om samen positieve impact te maken op de gebouwde omgeving.

Retailer of the Year

Retailer of the Year 2022

Wie is de Retailer of the Year 2022? Bij de consumentenverkiezing ‘Retailer of the Year’ kunnen consumenten hun mening delen over hun favoriete (web)winkels. Bekijk de genomineerden en de winnaar van deze awards.

ondernemende vrouw 2022

Winnaars Ondernemende Vrouw 2022

Wie mag de titel ‘Ondernemende Vrouw 2022’ dragen? In de categorie filantropie, duurzaam ondernemen en media personality is een winnaar bekendgemaakt tijdens de verkiezingsuitslag op donderdag 6 oktober.

ABN AMRO
Evenementen

Expert Academy

Onze sector bankers en sectorexperts treden op als keynote speaker, deelnemer aan een panel, programma of podcast, of andere rollen op verschillende evenementen. Lees meer over hun expertise en nodig ze uit.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends