Evenementen

ABN AMRO organiseert evenementen met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Van ons eigen Economisch Bureau en Sector Expertise en van buiten de bank. Zij laten hun licht schijnen over de belangrijkste thema's van vandaag en van morgen. De afgelopen jaren stonden bijvoorbeeld cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie, big data en duurzaam design centraal.

ABN AMRO

Event Ondernemende Vrouw 2022

Wie wordt de ondernemende vrouw van 2022? De vrouwelijke ondernemer die staat voor een betere, duurzamere of gelijke wereld. Twaalf genomineerden zijn verdeeld over drie categorieën; filantropie, duurzaam ondernemen en media personality. Steun de ondernemer en breng uw stem uit.

Fempower Your Growth

Fempower Your Growth

Hoe vaak neemt u als ondernemer nu écht de tijd om stil te staan en kritisch te kijken naar uw eigen businesscase? Fempower Your Growth biedt u als ambitieuze, vrouwelijke ondernemer een uniek tweedaags programma waarin u gefocust werkt aan persoonlijke ontwikkeling en de groei van uw bedrijf.

Retailer of the Year

Retailer of the Year 2022

Wie wordt de Retailer of the Year 2022? Bij de consumentenverkiezing ‘Retailer of the Year’ kunnen consumenten hun mening delen over hun favoriete (web)winkels. Bekijk de genomineerden van deze awards.

Georganiseerd door Circl

Masterclass: Leadership for Sustainable Change

10 oktober 2022 

Wilt u weten wat de ontwikkelingen op het gebied van sustainability en innovatie zijn en hoe jij hier krachtig op kunt inspelen?? Meld u dan aan voor dit programma.

Introduction to Transformation Design

Dinsdag 11 oktober 2022

Wilt u ook heldere inzichten krijgen in uw verborgen impact, zodat u effectief kunt verduurzamen? Meld u dan aan voor dit programma en leer hoe u kunt ontwerpen voor transformatie door middel van praktische methoden en hulpmiddelen die de planeet ten goede komen.

CIRCL College Tour #32: Netwerksturing in de Circulaire Economie

Maandag 26 oktober 2022

Alles leren over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie? Meld u dan aan voor dit programma met Jacqueline Cramer over het belang van netwerksturing in de transitie naar een circulaire economie.

Circl

Circl

Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Het circulaire platform organiseert diverse events op het gebied van duurzaamheid. Neem ook een kijkje achter de schermen tijdens een rondleiding door het duurzaam gebouwde pand.

icoon
Evenementen

Expert Academy

Onze sector bankers en sectorexperts treden op als keynote speaker, deelnemer aan een panel, programma of podcast, of andere rollen op verschillende evenementen. Lees meer over hun expertise en nodig ze uit.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.