Vrouw denkt na over koffer die ze kwijtraakt

Verzeker u van een zorg minder

Het is een fijn gevoel om te weten dat u goed verzekerd bent. Welke dekking u ook kiest. Heeft u schade? Dan staat ons verzekeringsteam voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld.

Vrouw denkt aan een kwal

Met een zorg minder op reis

Koffer kwijtgeraakt of gestoken door een kwal? We zorgen ervoor dat u snel en goed wordt geholpen. Zo kunt u echt onbezorgd op vakantie.

  • Persoonlijke hulp en een snelle afhandeling bij schade.
  • U kunt 24/7 gebruikmaken van noodhulp.
  • Is uw bagage op de heenreis meer dan 8 uur vertraagd? Dan krijgt u een vergoeding om nieuwe kleding en verzorgingsproducten te kopen.
  • Medische kosten in het buitenland 100% vergoed met de extra dekking Geneeskundige kosten.
Waterdichte tas cadeau

Een waterdichte tas cadeau bij een doorlopende reisverzekering

Op vakantie heeft u liever niet dat uw telefoon, paspoort, kleding of e-reader nat worden. Met de ABN AMRO roltas blijven al uw spullen droog. De tas heeft een inhoud van 10 liter en is gemaakt van PVC, waardoor de tas lekker stevig is. U krijgt deze unieke ABN AMRO tas cadeau als u voor 15 augustus 2022 een doorlopende reisverzekering afsluit.

Man en vrouw zitten zorgeloos op de bank

Overstappen naar ABN AMRO

De kans is groot dat u ergens anders al verzekeringen heeft. Daarom hebben we overstappen naar ABN AMRO heel eenvoudig gemaakt. We leggen u graag uit hoe u dat doet in 3 simpele stappen. Ook dat is een zorg minder.

Meneer zoekt in portemonnee naar bankpas

24/7 hulp, waar ook ter wereld

Met de Stand-By Service heeft u overal ter wereld toegang tot uw medische gegevens en andere belangrijke documenten. We bieden 24/7 noodhulp, zodat u met 1 telefoontje vermiste passen, creditcards en uw simkaart kunt blokkeren. Dat is een hele zorg minder.

Interessant voor u

Tips om schade te voorkomen

Verzekeren is voor ons ontzorgen. Daarom is het fijn om te weten dat u op ons kunt rekenen in geval van schade. Toch is het nog veel fijner voor u om de schade te voorkomen. In onze blogs leest u handige tips waar u op kunt letten om schade tijdens uw reis, in uw woning of onderweg met uw auto kunt voorkomen.

Ontvang tot 5% pakketkorting

Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd als u ze bij ons heeft afgesloten. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent en teveel betaalt. Al uw verzekeringen vallen onder 1 polis. Hoe meer schadeverzekeringen u afsluit bij ABN AMRO, hoe meer pakketkorting.

Bekijk onze verzekeringen

Bij ABN AMRO verzekert u niet alleen uw woning, auto of reis. Ook kunt u een rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een studentenverzekering bij ons afsluiten. Bekijk wat u allemaal kunt verzekeren voor een zorg minder.