Direct Kwartaal Sparen is gestopt

 

Wat betekent dit voor u?

Wij hebben uw Direct Kwartaal Sparen in januari 2022 automatisch gewijzigd naar een andere spaarrekening. Afhankelijk van uw gebruik hebben wij Direct Kwartaal Sparen gewijzigd naar Direct Sparen, een Beleggers Spaarrekening, Zakelijk Flexibel Sparen of een Charitas Spaarrekening. Het rekeningnummer is gelijk gebleven.

De basis-en bonusrente op Direct Kwartaal sparen waren 0,00%. Voor Direct Sparen, de Beleggers Spaarrekening, Zakelijk Flexibel Sparen en de Charitas Spaarrekening gelden dezelfde rentepercentages.

De productvoorwaarden van uw nieuwe spaarrekening zijn nu van toepassing. Bekijk hieronder de voorwaarden van uw nieuwe spaarrekening.

Veelgestelde vragen over stoppen Direct Kwartaal Sparen

Direct Kwartaal Sparen is door het huidige renteklimaat vrijwel gelijk aan de spaarrekening waar wij uw rekening naar gewijzigd hebben. Als bank zijn we continu bezig onze producten en dienstverlening te verbeteren. Om u een overzichtelijk productaanbod te kunnen bieden brengen we het aantal producten dat we verkopen terug. Hiermee zorgen we ervoor dat het eenvoudiger wordt verbeteringen door te voeren en onze dienstverlening op een niveau aan te bieden dat u van ons mag verwachten.

Ja, vanaf het moment van omzetting zijn de productvoorwaarden en het rentetarief van uw nieuwe spaarrekening van toepassing.

Bekijk hieronder de voorwaarden uw nieuwe spaarrekening:

Wij hebben uw Direct Kwartaal Sparen gewijzigd naar een spaarrekening die op basis van uw gebruik het beste bij u past. U kunt de spaarrekening die wij voor u geopend hebben altijd kosteloos opzeggen en bijvoorbeeld zelf een andere spaarrekening openen waar u het geld naar overboekt. 

Heeft u nog vragen over deze wijziging? U kunt ons telefonisch bereiken (gebruikelijke belkosten), of via chat (24/7 bereikbaar).

Zakelijke klanten kunnen gebruikmaken van één van onze contactmogelijkheden via de pagina Service en Contact.