Gelijke kansen

Gelijke kansen

Omdat iedereen er recht op heeft

ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Omdat wij geloven dat iedereen, ongeacht haar of zijn achtergrond, levensovertuiging of voorkeuren, daar recht op heeft.

Inclusive Banking

Inclusive Banking

Kansenongelijkheid speelt wereldwijd een rol binnen de financiële dienstverlening. ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen.

Gendergelijkheid

Banken zijn ooit opgericht dóór mannen en vóór mannen. Tijden veranderen, maar toch is er op het gebied van gendergelijkheid nog veel te winnen. Zeker in de financiële sector.

Diversiteit en inclusie

Als bank van miljoenen klanten in Nederland staan we met beide benen in de maatschappij. Dat maakt onze blik op diversiteit en inclusie elke dag een stukje scherper.

Impact Nation

Met Impact Nation helpen we bedrijven binnen 100 dagen duurzamer te ondernemen.

Patta Academy

Patta Academy

  • De talenten van de Patta Academy krijgen onze steun
  • Wij bieden locaties, vrijwilligers en coaches
  • Ons ondernemde netwerk staat open voor de talenten
Welkom bij ABN AMRO

Alles voor de ondernemende vrouw

Hier vindt u inspirerende artikelen, feiten en cijfers, en verhalen van andere vrouwelijke ondernemers.

Hulp voor senioren

Extra aandacht voor financiële inclusiviteit en -weerbaarheid van senioren en kwetsbare klanten

Sociale impact hoofdkantoor

De thuisbasis voor bijna 11.000 medewerkers van ABN AMRO wordt energiezuinig en krijgt daarnaast een sociaal-maatschappelijke functie.

ABN AMRO Foundation

Wij vinden dat alle kinderen in Nederland gelijke kansen en een mooie toekomst verdienen. Al 20 jaar zet de ABN AMRO Foundation zich in voor de maatschappij.

Lees meer over Inclusive Banking

Inclusive Banking team

ABN AMRO wil financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Om dat te bereiken is er recentelijk een Inclusive Banking team opgericht, dat zich richt op het achterhalen en wegnemen van de drempels tot financiële diensten die door verschillende groepen worden ervaren.

Gelijke kansen voor iedereen

ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Omdat wij geloven dat iedereen, ongeacht haar of zijn achtergrond, levensovertuiging of voorkeuren, daar recht op heeft. Wij zetten onze deskundigheid in om sociale problemen te helpen aanpakken.