Geldproblemen?

Krijg uw saldo weer op orde met onze tips en hulp

Lukt het niet altijd om uw rekeningen te betalen? Zou u graag wat vaker geld over houden? Of heeft u al een betalingsachterstand? Lees de tips om uw financiën weer op orde te krijgen of laat u hierbij helpen door één van onze adviseurs Schuldhulp & Budgetcoaching.

Meld u aan voor hulp bij problemen door de toeslagenaffaire

Hulp nodig bij de toeslagenaffaire?

Bent u in de problemen gekomen door de (kinderopvang)toeslagaffaire van de Belastingdienst? Meld u dan aan. Samen met u bekijken we uw situatie en welke hulp u van ons kunt krijgen.

icoon

Geldproblemen

Grip op uw geld

Passen uw inkomsten en uitgaven bij elkaar? Of lukt het soms niet uw rekeningen te betalen? Kunt u wat geld over houden voor leuke dingen? Lees de tips en ontdek hoe u grip op uw geld krijgt én houdt.

Betalingsproblemen?

Betalingsproblemen of al een betalingsachterstand? U hoeft het niet alleen op te lossen. Wat de reden ook is: onze adviseurs helpen u graag. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Wat is derdenbeslag?

Heeft u een schuld? En is er daarom beslag gelegd op het geld op uw betaalrekening? Dat is natuurlijk schrikken. Dit zogenaamde bankbeslag of derdenbeslag duurt 4 weken. Lees hoe u deze periode soms kunt verkorten.