Duurzaamheid

Bijeenkomsten over duurzaamheid

We organiseren regelmatig informele bijeenkomsten over duurzaamheid. Tijdens deze bijeenkomsten delen onze experts hun kennis en ervaring over dit belangrijke en actuele thema.

Bijeenkomsten 'Verborgen impact'


Effectief verduurzamen door inzicht in uw verborgen impact. Tijdens deze masterclass, gegeven door Babette Porcelijn , leert u hoe u dit doet. Ze geeft heldere inzichten over de valkuilen en blinde vlekken in een verduurzamingsaanpak en vertaald deze naar de praktijk. Waar kunt u in uw bedrijf of project mee aan de slag? En vooral: hoe? Deze sessie is interessant voor iedereen die aan de slag wil met het verder verduurzamen van het bedrijfsleven. Van ondernemer tot werknemer tot aan investeerder.

Babette Porcelijn heeft in 2016 uitvoering onderzoek gedaan naar welke rol de westerse consumenten hebben in klimaatverandering en andere duurzaamheidsvraagstukken. Dit resulteerde in het boek 'Verborgen Impact' en een tool om jouw verborgen impact in kaart te brengen. 

Locatie Utrecht:
Stadsplateau 20, 3521 AZ

Datum Tijd Locatie Aanmelden

Dinsdag 6 september 2022 16.30 - 17.30 uur Utrecht Meld u aan
We gaan voor duurzaam

Colleges over duurzaamheid bij Circl

Leer alles over de circulaire toekomst tijdens de Circl College Tour. Elke maand bestuderen we met een expert, professor of visionair een nieuw thema in de transitie naar een duurzame economie. Woon een college bij op locatie in Circl (Amsterdam) of digitaal via de livestream.