Uw vermogen beheren

Heeft u als medicus vermogen opgebouwd en wilt u weten hoe u dit het beste kunt gebruiken? Of wilt u meer weten over uw mogelijkheden om extra vermogen op te bouwen? Onze Specialisten Medisch denken graag met u mee. Maak een afspraak voor persoonlijk advies of neem direct contact op met een van onze specialisten.

icoon

Tips voor beginnende beleggers

Door de lage spaarrente levert uw spaargeld weinig op. Misschien is beleggen dan een optie voor u. Maar hoe bepaalt u het juiste instapmoment? En welke valkuilen zijn er? Beleggen kent risico's, u kunt een deel van uw inleg verliezen.

icoon

Duurzaam beleggen

Bij beleggen draait het om rendement, maar ook om mens, maatschappij en milieu. Welvaart mag niet ten koste gaan van onze omgeving en van de volgende generaties. Daarom staat duurzaam beleggen bij ons voor mens, milieu en winst.

icoon

Investeren in vastgoed

U kunt uw vermogen investeren in vastgoed om het te verhuren of om te gebruiken als tweede woning. Als u de aankoop niet volledig zelf wilt of kunt betalen, is financiering een optie. Dat is mogelijk tot 70% van de marktwaarde.

Uw pensioen

Pensioen opbouwen voor medici

Voor het pensioen van medici is er vaak minder automatisch geregeld dan voor het pensioen van andere beroepsgroepen. Wilt u advies over uw pensioen? We denken graag met u mee.

Financieel inzicht van ABN AMRO

Hoe kan uw vermogen zich ontwikkelen?

Met het Financieel Inzicht weet u hoe uw vermogen zich kan ontwikkelen, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.

Van sparen naar beleggen

Heeft u uw geld ook op een spaarrekening staan? Samen hebben we in Nederland zo'n 370 miljard euro op de spaarrekening staan. Dat is begrijpelijk, want uw geld staat daar veilig en u krijgt een voorspelbaar rendement. Maar de spaarrente is momenteel laag en dat verandert de situatie. Daarom zou u beleggen kunnen overwegen.

Uw vermogen

Wat doet u met uw vermogen?

Heeft u vermogen opgebouwd maar weet u nog niet wat u met uw vermogen wilt doen? Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen. Wilt u vermogensadvies op maat? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten.

Artikelen op Vermogensvragen

Hogere overdrachtsbelasting bij aankoop tweede woning

Denkt u erover om een vakantiehuisje te kopen of een woning om die te verhuren, bijvoorbeeld aan uw kind(eren)? Kopers van bestaand vastgoed betalen sinds 2021 vaak meer overdrachtsbelasting dan vorig jaar. Lees wat er is veranderd.

Na de aangifte

Heeft u uw belastingaangifte ingediend bij de Belastingdienst, maar u wilt daarin nog iets aanpassen, een fout verbeteren of gegevens aanvullen? Doe dan nogmaals online aangifte.

Pensioensparen of hypotheek aflossen

Wilt u (een deel van) uw spaargeld een andere bestemming geven? Dan kunt u overwegen om als alternatief voor sparen bijvoorbeeld uw pensioen verder aan te vullen of uw hypotheek extra af te lossen.