Inzicht in uw uitgaven met de Grip app

Zo zet u al uw rekeningen in één overzicht

Heeft u geen rekening bij ABN AMRO? Of meerdere rekeningen bij verschillende banken? Ook dan kunt u de Grip app gewoon gebruiken. Als u klant bent bij ASN Bank, bunq, ING, Rabobank, Knab, Regiobank, SNS of Triodos Bank kunt u uw rekening koppelen aan Grip en meer grip op uw geld houden.

 

De voordelen van Grip

De Grip app geeft een volledig inzicht in uw uitgaven van al uw toegevoegde rekeningen. En heel handig: Grip doet al het werk voor u door al uw uitgaven op een rij te zetten. Maar er is meer. Want met een budget houdt u uw uitgaven in de hand. Grip laat zien hoeveel u al heeft besteed. Handig, zo weet u gelijk ook wat u nog kunt uitgeven.

Hoe voeg ik een rekening toe aan Grip?

Dat is heel eenvoudig. Heeft u de app al? Bij de laatste stap van de registratie kunt u uw betaalrekening toevoegen. Om meerdere rekeningen, of een creditcard, toe te voegen gaat u naar Overzicht en tikt u op het profiel-icoontje rechts bovenin. Tik vervolgens op het plusje en kies uw bank. U maakt nu een uitstapje naar uw bank om uw keuze te bevestigen. Nadat u heeft ingelogd en toestemming heeft gegeven, komt u automatisch terug in de Grip app.  . 
 
U ervaart nu het gemak van al uw rekeningen op één plek. Zo ziet u meteen hoe u er financieel voor staat. 

90 dagen toestemming

Natuurlijk bepaalt u zelf of u uw betaalrekeningen wilt delen met de Grip app. Daarom moet u daar toestemming voor geven. Als u toestemming geeft om uw gegevens van een bank op te halen, dan mag dat voor een periode van 90 dagen. Dit is veilig en vertrouwd, via een beveiligde verbinding tussen banken. De Grip app vraagt u daarom na 90 dagen opnieuw om toestemming.
Download Grip

Heeft u nog geen Grip?