Grip op je geld

Houd grip op uw geld

Met de tips uit de Grip blogs

Boodschappen doen, online shoppen, een hobby of een eventuele verhuizing: alles kost geld. Wilt u graag wat meer overhouden voor belangrijke zaken? In onze blogs laten we zien hoe u grip op uw geld houdt. Bekijk ook www.gripopgeld.nl voor meer tips en inspiratie.

Widgets

Nieuw in Grip: 3 handige functies

Wist u dat Grip blijft vernieuwen? In dit artikel leest u over 3 handige functies die het gebruik van de app nóg eenvoudiger maken.
Budgetteren met de 50-30-20-budgetregel

Zó werkt de 50-30-20-regel

Moeite met geld overhouden? U bent niet de enige! Als u de eenvoudige 50-30-20-budgetregel volgt, lukt het u vast.

Al uw abonnementen in een overzicht

Grip op uw abonnementen

Hoeveel abonnementen heeft u? Veel mensen hebben geen idee hoeveel ze maandelijks aan abonnementen uitgeven. Maar elke maand worden al die abonnementen wel afgeschreven. Wilt u daar op besparen?

Ontdek de handige features van de Grip app

Zo weet u waar uw geld naartoe gaat

Alleen als u weet wat u uitgeeft, kunt u er op besparen. Grip zet al uw uitgaven automatisch in de juiste categorie. U hoeft het alleen nog maar even te checken of alles klopt.

Aan de slag met de Grip app

De gratis Grip app geeft u inzicht in uw uitgaven en helpt om meer grip op uw geld te houden. Maar wist u dat Grip nog veel meer handige functies heeft? Zoals het instellen van een budget, bijvoorbeeld.

Een budget helpt om te besparen op uitgaven

Ongemerkt geeft u meer uit dan u denkt. Als u dat in de hand wilt houden kunt u in Grip een budget aanmaken. En het handige is dat Grip al een suggestie voor u heeft qua bedrag!

icoon