Woonmogelijkheden

Woonmogelijkheden

Financieel is er soms meer mogelijk dan u denkt

Een fijne plek om te wonen wil natuurlijk iedereen, al lijkt dat tegenwoordig niet zo makkelijk. Of u nu verhuisplannen heeft of wilt verbouwen: financieel is er soms meer mogelijk dan u misschien denkt. Ook als u ondernemer bent. Lees meer of maak een afspraak en bespreek uw woonmogelijkheden.

Fijn wonen? Er is meer mogelijk dan u denkt

Overwaarde

Is uw huis meer waard dan de hoogte van uw hypotheek? Met uw overwaarde kunt u soms meer dan u denkt. Zoals met de Overwaarde Hypotheek. Daarmee kunt u rond uw AOW-leeftijd geld uit uw stenen halen; voor een verbouwing of pensioenaanvulling bijvoorbeeld.

Nieuwbouw

Ook bij nieuwbouw is er meer mogelijk dan u misschien denkt. Zo krijgt u vaak duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente, omdat nieuwbouw energiezuinig is. Ook zijn er mogelijkheden als u zelf wilt bouwen of als u samen met anderen een nieuwbouwproject start.

Duurzaam wonen

Wilt u uw huis verduurzamen om minder energie te verbruiken en verbouwt u uw huis naar energielabel A of B? Dan kunt u in aanmerking komen voor onze duurzaamheidskorting. Lees ook over subsidies en financieringsmogelijkheden. 

Ondernemers

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook voor ondernemers zijn er meer woonmogelijkheden dan u misschien denkt. Zo kunt u bij ons al na 1 jaar ondernemen een hypotheek aanvragen. Ontdek meer over een huis kopen als ondernemer en over de ZZP Hypotheek.

Verbouwen? Soms is er meer mogelijk dan u denkt

Verhuizen of verbouwen?

Veel huiseigenaren staan in deze tijd voor de keuze: verhuizen of verbouwen. Herkenbaar? Wat u ook kiest, denk dan ook meteen aan het verduurzamen van uw huis. Heeft u niet genoeg spaargeld om energiebesparende maatregelen aan te brengen? Denk dan aan onze duurzame groene lening of regel het via uw hypotheek. Doe de keuzewijzer en ontdek wat het beste bij uw situatie past. 

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Beste hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft de Gouden Lotus Award gewonnen voor de beste hypotheekverstrekker van 2021. Ontdek ook de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.