Gouden Lotus Award voor beste hypotheekverstrekker 2021

Beste Hypotheekverstrekker 2021

Winnaar Gouden én Groene Lotus Award

ABN AMRO wint Gouden Lotus Award voor beste hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft, net als in 2019, de Gouden Lotus Award in de wacht gesleept. Dit keer voor de beste hypotheekverstrekker 2021. Ook won ABN AMRO de Groene Lotus Award. Deze prijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die door de advieskantoren wordt gezien als meest vooruitstrevend op het gebied van woningverduurzaming.
Op beide prijzen zijn we uiteraard ontzettend trots! We bedanken alle onafhankelijke hypotheekadviseurs die op ons hebben gestemd.
Bent u op zoek naar een hypotheek? Lees dan hierna waarom we zijn gekozen tot beste hypotheekverstrekker van 2021 en bekijk ook de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

 

Motivatie voor de beste hypotheekverstrekker 2021

In de categorie 'Hypotheekverstrekker' waren dit jaar ABN AMRO, Florius en MUNT Hypotheken genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt. ABN AMRO won deze mooie titel.

Over ABN AMRO werd door onafhankelijke hypotheekadviseurs van diverse financieel advieskantoren het volgende gezegd: "Ze zijn goed bereikbaar, deskundig, betrokken, flexibel én denken tot het extreme in oplossingen. In complexe situaties wordt maatwerk niet geschuwd en dat wordt vooral gewaardeerd door adviseurs die ook de zakelijke markt bedienen. Ze werken snel en wanneer nodig nog sneller." Andere zaken die meer dan eens werden genoemd zijn de snelle processen, het duidelijke acceptatiebeleid en een juiste mix tussen persoonlijk en digitaal.

Groene Lotus Award

De Groene Lotus Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en is voor de hypotheekverstrekker die op het gebied van woningverduurzaming het meest vooruitstrevend is. ABN AMRO verdient deze prijs onder andere door de duurzaamheidskorting die wordt verstrekt bij hypotheken voor woningen met een geldig geregistreerd energielabel B of hoger en voor de Duurzaam Wonen Hypotheek

Groene Lotus Award 2021

Mark Groenendijk, manager Intermediaire Distributie: Deze waardering van het intermediair is de kers op de taart. We zien dit als een extra stimulans om ons met alle collega's van Intermediaire Distributie te blijven inzetten voor een optimale dienstverlening aan onafhankelijke adviseurs en hun klanten.

 

Over de Gouden Lotus Awards

De Gouden Lotus Awards werden dit jaar voor de zesde keer toegekend. Financieel advieskantoren in Nederland brachten tussen tussen 29 juni en 20 augustus hun stem uit via het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. De resultaten van het gehele onderzoek zijn op 16 september gepubliceerd in een special van InFinance.

De Gouden Lotus Awards zijn een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Korting op uw hypotheekrente

Mogelijk 0,2% huisbankkorting bij een ABN AMRO-betaalpakket. En tot 0,15% duurzaamheidskorting bij kopen of verduurzamen van energiezuinige woning.

Gratis oriëntatiegesprek

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Waar en wanneer u wilt, telefonisch of via een videogesprek.

Zelf uw hypotheek beheren

In Internet Bankieren kunt u zelf uw hypotheek bekijken en aanpassen. Hulp nodig? Stel uw vraag aan chatbot Anna , of neem contact met ons op.