Afbeelding In balans met vermogen Modules

Wat wordt uw doel?

Volg de cursus via deze 5 modules

In 5 modules leggen we u de basis van vermogensopbouw uit. Elke module bestaat uit een korte video en een opdracht waarmee u direct aan de slag kan.

Module 1: Doelen stellen

Waarom is het hebben van een doel zo belangrijk en wat zijn concrete voorbeelden van doelen met betrekking tot vermogensopbouw? Bekijk de eerste video.

Module 2: Financieel inzicht

Waarom inzicht in uw financiën een gevoel van controle en vrijheid geeft en hoe u dit bijvoorbeeld bereikt met de 50-30-20 budgetregel. We leggen het uit in de tweede module.

Module 3: Vormen van vermogensopbouw

Beleggen, uw hypotheek eerder aflossen of uw woning verduurzamen? Verschillende vormen van vermogensopbouw met de bijbehorende voor-en nadelen worden haarfijn uitgelegd.

Module 4: Beginnen met beleggen

U wilt beginnen met beleggen, maar waar begint u? Wat hebben rendement en risico met elkaar te maken en wat is het verschil tussen zelfstandig en begeleid beleggen of uw portefeuille laten beheren door ervaren specialisten? Dit komt aan bod in de 4e video.

Module 5: Duurzaam beleggen

De toegevoegde waarde van duurzaam beleggen, zowel financieel als maatschappelijk, behandelen we in de laatste module. En na het kijken van de video weet u ook wat een ESG-score betekent.